Oficina virtual OFICINA VIRTUAL
home e-mail mapa web Català - Español
Àrea privada
 
EMPRESA
SERVEIS
AIGUA
EL TEU MUNICIPI

 
INCIDÈNCIES
[+]   BRUNYOLA
NOTÍCIES: ESDEVENIMENTS...
 
 1 de 24   >>
02-12-20
Planta desnitrificadora a Maó
Hem finalitzat les obres de construcció de la nova planta de desnitrificació (eliminació de nitrats) a l'aigua potable de l'abastament de Maó (Menorca). Actualment està en fase de proves, un cop finalitzades la planta podrà tractar 1000m3/dia i permetrà millorar la qualitat de l'aigua potable de la població
www.menorca.info/menorca/local/2020/11/30/702335/desnitrificadora-mao-abre-puertas.html
 
16-09-20
NOTA INFORMATIVA D'INTENT DE SUPLANTACIÓ DE PERSONALITAT

Us informem que hem estat alertats que diferents clients de Prodaisa han rebut correus electrònics, suposadament en nom de la nostra empresa ,  on es demana la confirmació de l’adreça de correu electrònic per rebre factures o comunicats relacionats amb el servei d’aigua potable. En el darrer que tenim coneixement, el correu l’envia prodaisa@facturacio-clientes.net, i està redactat en castellà.

Us fem sabedors, que aquest compte no pertany a la nostra empresa, i en cap cas Prodaisa demana dades a cap dels seus clients ni col·laboradors. Així doncs, l’esmentat correu és un intent per part de persones alienes d’obtenir dades personals o  prendre el control remot d’ordinadors.

Prodaisa emet sempre les seves comunicacions a través d’un compte de correu amb el domini @prodaisa.com, i amb missatges en català.  A més,  totes les comunicacions que s’emeten tenen únicament una finalitat informativa i sota cap concepte es demana confirmació de claus,  ni introducció de passwords ni comptes bancaris

 

Us instem doncs,  a extremar l’atenció sobre aquests comunicats i a no proporcionar cap dada personal ni respondre correus sospitosos

 
07-08-20
INCIDÈNCIA URBANITZACIÓ CAN FORNACA RIUDARENES

A causa d’una avaria al servei, el dipòsit d’aigua potable de Can Fornaca disposa de poca reserva d’aigua. 

Demanem que, per tal de poder recuperar el nivell, es faci un ús restringit de l’aigua, per evitar afectacions als usuaris del servei. 

A fi de poder optimitzar el recurs, s’està treballant en la instal·lació de bombes supletòries i en l’aportació d’aigua externa.

Agraint la col·laboració de tothom, 

Atentament,

PRODAISA
http://www.prodaisa.com/index.php?module=noticies&lang=cat
 
26-03-20
NOTA INFORMATIVA

Els serveis de subministrament d’aigua i sanejament,  així com la qualitat i la seguretat  estan assegurats, ja que els controls de qualitat realitzats pels laboratoris, garanteixen la innocuïtat de l’aigua subministrada, no veient-se aquesta afectada per l'actual situació.

Hem implementat mesures preventives percaminades a protegir la seguretat  de tot el personal, i assegurar el funcionament de les instal·lacions on operem.

Estem en tot moment en comunicació amb les autoritats sanitàries davant la situació actual i hem aplicat els protocols de prevenció dictats per les autoritats entre la plantilla a totes les instal·lacions. Les mesures preventives (sanitàries, teletreball, torns rotatoris, ...) estan orientades a protegir la salut del personal. En tot moment, des de la companyia s'ha compartit amb tota la plantilla detallada informació tant de la situació a l'empresa com en l'entorn.

De la mateixa manera, amb l'objecte de protegir la salut del personal i dels clients,  i garantir la continuïtat del servei, us recordem que comptem amb els següents canals d'atenció no presencial on realitzar totes les  gestions.

 

 

www.prodaisa.cat

🚱 Incidències 24 h: 972 20 20 78

 https://oficinavirtual.prodaisa.com/ca/inici/login

 https://www.facebook.com/Prodaisa/

https://twitter.com/prodaisa_cat

https://web.gencat.cat/ca/coronavirus/

 
13-03-20
NOTA INFORMATIVA

 

 

 

NOTA INFORMATIVA

 

 

 

Arrel dels darrers esdeveniments en relació a la pandèmia del covid-19, el comitè de direcció de Proveïments d’Aigua SA,  ha establert les següents accions a partir del proper dilluns 16/03 :

 

 

·      Es tancarà l’accés físic a les nostres oficines administratives . Totes les gestions habituals es poden realitzar sense necessitat de desplaçaments.

 

·      Es cancel·laran totes les visites del personal administratiu i tècnic a les dependències municipals, i amb clients i proveïdors que ja estiguin programades.

 

·      Es reprogramaran,  en funció de la disponibilitat de totes les parts, les reunions presencials previstes durant els propers 15 dies

 

 

 

Atenció telefònica 24 h. 972 20 20 78

 

www.prodaisa.com

oficinavirtual.prodaisa.com

 

 

 

Girona, 13 de març de 2.020

 
 1 de 24   >>
SERVEI AL CLIENT
PERSONALITZAT
NOTÍCIES     
ESDEVENIMENTS
CONSELLS     
SABIES QUE...?
SATISFACCIÓ     
(CLIENTS, AVARIES I AJUNTAMENTS)
BORSA TREBALL     
OFERTES DE FEINA
FACTURAINFORMACIÓ
SERVEIS
 

ENLLUMENAT

PÚBLIC, INDUSTRIAL

PISCINES

MANTENIMENT INTEGRAL

OBRES

ESTUDI I EXECUCIÓ

AIGUA

GESTIÓ DE SERVEIS

TELEGESTIÓ

PROGRAMACIÓ DE SISTEMES

És necessari el plug-in de flash Descarrega'l aquí
Prodaisa Company
 
home mapa web e-mail Avís legal

Delegació Gironès - La Selva - Pla de l'Estany: c. Asturies, 9 - 17003 GIRONA - T.+34 972 20 20 78 - F.+34 972 22 44 51 - E.administracio@prodaisa.com

Delegació Garrotxa - Alt Empordà: c. Cistella, 1 - 17744 NAVATA - T.+34 972 56 59 59 - E.adminemporda@prodaisa.com

disseny web girona 6tems.com