Oficina virtual OFICINA VIRTUAL
home e-mail mapa web Català - Español
Àrea privada
 
EMPRESA
SERVEIS
AIGUA
EL TEU MUNICIPI

 
AVISOS
[+]   Celrà
 
INCIDÈNCIES
[+]   SANT JORDI DESVALLS
NOTÍCIES: ESDEVENIMENTS...
 
<<  3 de 24   >>
28-06-17
NOTA INFORMATIVA CANFORNACA

PRODAISA, com a empresa gestora del Servei Municipal d’Aigua Potable de Can Fornaca, INFORMA

 

L’Ajuntament de Riudarenes ha citat a PRODAISA per formar part de la Comissió Informativa de l’Aigua, a fi d’aportar totes les dades tècniques necessàries i contribuir a trobar les solucions més adients per solucionar els problemes d’abastament d’aigua de Can Fornaca. Arrel d’una fuita fortuïta ocorreguda a la xarxa d’aigua potable de Can Fornaca, les reserves del dipòsit de distribució van baixar i, per l’alta demanda de consum, no es va aconseguir recuperar provocant un desabastament a la urbanització. Des de la incidència fins ara, s’ha estat en contacte permanent amb l’Ajuntament de Riudarenes per establir els criteris i les actuacions a empendre per solucionar l’emergència. S’han emès diverses notes informatives i BANS municipals per informar de la situació als usuaris i aconsellar de fer un ús responsable de l’aigua a fi de millorar la situació. Aquestes recomanacions d’ús no s’han complert ja que hi ha usuaris que no les respecten i han utilitzat l’aigua per a finalitats no estrictament prioritàries, tot i haver aportar diàriament 500m3 i sense que els pous hagin deixat de funcionar. La capacitat del dipòsit és de 700 m3 que, per a una població amb 590 abonats en servei, és una reserva d’aigua sobrada per abastir la població. Cal remarcar que el consum mig diari dels abonats de Can Fornaca és de 176 m3/dia. Si bé aquest consum es pot doblar durant l’estiu, l’aportació de 500 m3 /dia garanteix el consum puntual. Manifestem que s’ha atès a tothom que s’ha volgut informar telefònicament, que s’han donat les explicacions pertinents i que la majoria dels usuaris han comprès perfectament la situació d’emergència que s’està passant. Cal dir que hi ha hagut un grup reduït d’usuaris que no només no ha entès la realitat actual, sinó que de forma inadequada ha expressat el seu malestar amb insults i amenaces als treballadors de l’empresa que no han contribuït en res. Agraïm el suport que hem rebut per part de tots i lamentem les molèsties i els greuges que hàgim pogut causar. Alhora defensem la gestió realitzada fins al moment i el nostre compromís a efectuar tot el que sigui necessari per restablir la normalitat del servei.

 Descarregar arxiu
 
16-06-17
INCIDÈNCIA A CAN FORNACA

Els informem que durant la nit del dijous 15 al divendres 16 de juny,  ha sorgit una avaria a la canonada de distribució de xarxa molt important que ha deixat les reserves de dipòsit al només 17%.

Això vol dir que si el comportament de consum s’equipara a d’altres caps de setmana de calor probablement hi hagi sectors de la urbanització que puguin patir talls de subministrament. 

 

Per això els recomanem que aquests dies utilitzin l’aigua per a les necessitats indispensables, a fi de contribuir a minimitzar la repercussió i ajudar a restablir les condicions normals de servei que sempre oferim.

 
16-01-17
AVÍS IMPORTANT SOBRE FALSES TRUCADES DE PRODAISA

Durant els darrers dies,  i en més d’un dels abastaments que gestionem, gent aliena a la nostra empresa es presenta als abonats com a personal de la compayia d’aigües i sota el pretext de realitzar anàlisis d'aigua de la xarxa.

Neguem la nostra participació en aquestes accions, ja que  Prodaisa no realitza ni analítiques ni inspeccions interiors d’instal·lacions,  doncs les tasques de manteniment finalitzen al comptador de l’abonat.

Volem fer-vos sabedors que tot el personal de Prodaisa a més de ser fàcilment identificable pels anagrames que llueixen a la roba de treball, compta amb un carnet d’empresa on hi consten  les seves dades personals, el seu lloc de treball i una fotografia recent.

Per més informació podeu contactar amb nosaltres al 972202078 

 
25-05-16
INTERVENCIÓ A LA XARXA DE CELRÀ

A fi de realitzar diverses actuacions simultànies a la xarxa de substitució de vàlvules de seccionament, s’ha programat un tallament del subministrament d’aigua de Celrà el dijous 26 de maig de 9:00h a 14:00h.

Els usuaris afectats són els que estan compresos en el quadrant que formen els carrers: Avda Palagret, carrer Pins d’en Ros, carrer Aumet i Carretera de Juià. 
 Descarregar arxiu
 
27-11-15
INTERVENCIÓ A LA XARXA DE RIUDELLOTS DE LA SELVA

 

El dimecres 25 de novembre de 9:00h a 14:00h es va programar un tallament del subministrament d’aigua del Servei Municipal de Riudellots de la Selva, a fi de realitzar diverses actuacions simultànies a la xarxa de substitució de vàlvules de seccionament.

Seguint el protocol per gestionar-ho correctament, es va avisar els usuaris afectats amb dos dies d’antel·lació. La zones d’intervenció van ser concretament el nucli urbà, el polígon central i la urbanització Can Jordi.

Aquestes vàlvules tenen la funció de seccionar per trams la xarxa d’aigua i poder reparar les avaries sense afectar als usuaris situats fora de l’àmbit d’actuació. Si les vàlvules no funcionen correctament cal ampliar el sector afectat i obliga a tallar el subministrament a molts més usuaris. Per això és important disposar i mantenir les vàlvules de xarxa en un bon estat, substituint-les quan ja són molt antigues.

Es van substituir fins a quatre vàlvules de seccionament que no funcionaven adequadament i estaven en mal estat. Dues d’aquestes estan situades al Polígon Central, una altra a la cruïlla Avinguda Països Catalans amb Carrer Catalunya i la darrera al carrer Eucaliptus de Can Jordi.

La rapidesa de l’actuació, va permetre que el nucli urbà a les 10:00h del matí ja tornés a rebre aigua potable; cap les 12:30h es va restablir el servei al polígon Central; i finalment a les 13:30h a la urbanització Can Jordi.

 
<<  3 de 24   >>
SERVEI AL CLIENT
PERSONALITZAT
NOTÍCIES     
ESDEVENIMENTS
CONSELLS     
SABIES QUE...?
SATISFACCIÓ     
(CLIENTS, AVARIES I AJUNTAMENTS)
BORSA TREBALL     
OFERTES DE FEINA
FACTURAINFORMACIÓ
SERVEIS
 

ENLLUMENAT

PÚBLIC, INDUSTRIAL

PISCINES

MANTENIMENT INTEGRAL

OBRES

ESTUDI I EXECUCIÓ

AIGUA

GESTIÓ DE SERVEIS

TELEGESTIÓ

PROGRAMACIÓ DE SISTEMES

És necessari el plug-in de flash Descarrega'l aquí
Prodaisa Company
 
home mapa web e-mail Avís legal

Delegació Gironès - La Selva - Pla de l'Estany: c. Asturies, 9 - 17003 GIRONA - T.+34 972 20 20 78 - F.+34 972 22 44 51 - E.administracio@prodaisa.com

Delegació Garrotxa - Alt Empordà: c. Cistella, 1 - 17744 NAVATA - T.+34 972 56 59 59 - E.adminemporda@prodaisa.com

disseny web girona 6tems.com